MIT campus

More
12 years 11 months ago #4514 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic MIT campus
-"De ezt te magad is tudod, hogy nem err?l szól. Ha mondjuk úgy döntenél, hogy egyetlen harcra teszed föl az életed és ehhez annak a segítségét kéred, hogy megnyerd, aki téged támogat és saját magad ajánlod föl, az életer?d, a lehet?ségeid, hisz a lelked már régen az övé, ha egy hív? harcos vagy, akkor ezt [i:1rm8ia1j]általában[/i:1rm8ia1j] azért teszed, hogy a többiek, akik hasonló módon gondolkoznak, túlélhessenek. Ez alapból egy nagyon is szent dolog, de valahogy úgy, ahogy a Kamikaze is szent dolog. Benne is van a kami szó. Ezt viszont már biztosan tanultad történelemb?l. Ha viszont valaki visszaél vele, akkor méltó lecke lesz. Ezért sem akarok beleszólni. Ha elveszem a publicitást, akkor keresztbe tettem Macskának. Nehéz lesz a dolog, de ha szerencsém van, akkor Keisinger asszony segít. Ha jól tudom ? eredetileg Zann és abban az a család nem a hit ellen lázad azért, hogy megmeneküljön a sötét múltjától, miel?tt valami utánanyúl a let?nt korok homályából. Nemesi családról van szó, akik teli voltak m?vészekkel és akiknél a hit a megérzés sokat számít. Remélem megérti."

-"Akkor ha úgy döntök, hogy szentélyt alapítok és jinja miko leszek, majd hozzád fogok fordulni. De erre azért ne számíts a közeljöv?ben. Szerintem a távoliban sem." mondja mosolyogva, ennek viszont ismered a hátterét, a jinja mikok ugyanis mind a szentély szüzei, Azumi pedig kötve hiszed, hogy sz?z volna még.

-"Nem biztos, a te irodádban ugyanis ott a lenyomatod, ami útba igazítja. Az enyémben viszont ügyelek, hogy csak az enyém legyen. Ne haragudj meg érte, de az az én személyes terem." mondja és azért még miel?tt munkába siet, megölel. Nem tudod, hogy ez afféle macskás törleszkedés akar lenni, vagy bátorítás, vagy micsoda, meg Azumitól amúgy is furcsa, de azt is tudod, hogy Macska bizony titokzatos és sokszor érthetetlen.

~~~

-"Szia."

-"Igen és még sok mást is kérdeztem, de úgyis végigmegyünk, rajta, nem? Egyébként ha nem is propagáljátok, akkor is az lesz bel?le. Azt a s?r? és vastag nyálözönt ami az egyetem b? 90%-a, nem lehet lemosni egy házról. Eddig ugyan volt ott valami kellemesen nyomott, de aztán jött Azumi a hisztijeivel, meg a "jaj én azt akarom amit nem lehet, de csak azért mert nekem mindent lehet" hülyeségével. Na akkor volt az els? komoly változás. Nem szeretem azt sem. Most viszont látom hogy hová haladunk, hacsak nem lesz mindenkib?l katona, aki be merészel oda lépni. Tényleg, ezt alapból is meg akartam kérdezni. Akkor most mindenki katona? Mert ha igen, akkor nekem ezt rohadtul át kell gondoljam és valószín?leg le fogok lépni. A tanfolyamod érdekel, de a kiképzés nem. Nem szétl?ni akarok, hanem megfejteni dolgokat."

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 11 months ago #4515 by TheElf
Replied by TheElf on topic MIT campus
- Az Ízisz házról nem egy testvériség jut eszembe diákokkal, hanem egy bordélyház jut eszembe sok "hivatásos" leányzóval. ?szintén szólva, ha kicsit a totemekr?l beszélnénk, akkor a Seductress idol jut eszembe róluk. Hidd el nekem, hogy ennek a közelébe sem szeretnék kerülni. De lépj egy kicsit hátra, és figyeld meg a változásokat és sok apróságot. Ha megnézed akkor Crystal-ról te is gondoskodsz. Vigyázol rá. Mágusoknál sokak szerint nincs értelme totemekr?l beszélni, azt az apróságot eltekintve, hogy vannak közös mágikus társaságok, vannak közös házak. És itt fontos, hogy a háttérzaj a totemnek és követ?inek is megfeleljen. A másik eset pedig az, amikor az ellenfél a sámán és kérdés kinek jobb a háttérzaj. A házban nem lesz mindenki katona. Azumi sem az. De a házban kell, hogy legyenek [i:3j06th8t]közös[/i:3j06th8t] értékek. És ez a közös értékrend nem lehet sem Azumi értékrendje, sem a CTC értékrendje, sem a te értékrended, sem az enyém. Ehhez közös értékrend kell.

- A közös értékrendben azért akadnak szilárd alapok. A h?ség és összetartás benned is megvan. Nem csak Crystal miatt. Mindannyian nyitott szemmel járunk. Mindegy, hogy valaki katona és az élete múlik rajta, nyomozó vagy újságíró, a nyitott szem, az egészséges kíváncsiság, és a tudásvágy közös. Bizonyára millió és egy alkalommal amikor gondolatolvasással nyúlkáltál mások magánéletében, tudtad mit gondolnak az ilyesmir?l. És azt is tudod, hogy a kíváncsiságod bajba tud sodorni nem csak téged, hanem bárkit a közeledben. Ugyanis, ha kémnek gondolnak nem csak téged kapnak el, hanem mondjuk Crystal-t is. Vagy mindenkit. Könny? magadra haragítani akár megacégeket, akár országokat. Tudod, hogy ezt nem csak gondoljuk, hanem tudjuk is. De úgy döntöttél te nem más kárán akarsz tanulni. Tanulhatsz a saját károdon. Mindenkinél van er?sebb. De annak ellenére, hogy err?l megvan a vélemény, van a házban némi kölcsönös tisztelet. Ez is része az alapoknak. Mint az, hogy mindenkinek van némi egyénisége, célja, elképzelése és nem csak egy massza üresfej? követ?je.

- És igen, Miyazaki Azumi is érdekl?d?, van egyénisége, és segít?készségével sincs baj. Leváltani nem szeretném, de ha az Inside View érdekel meg tudod vele beszélni, hogy dolgozzatok együtt...

- Jeffnek pedig karrier kell. Pontosan tudod miért, és err?l tudod miért veszélyes.

- A Wilbeforce ügy kapcsán viszont, könnyen meg lehet érteni mi is a baj velük. És nem is csak egy.

More
12 years 11 months ago #4517 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic MIT campus
-"Nem mindenki. Vannak mágusok is, de Shirley ha jól tudom a Szeret?t követi és nem a Csábítót. Még szerencse. Ha a csábítót követné, akkor neki mindegy volna, hogy kivel megy el, így viszont csak lányokkal. Az már más kérdés, hogy hiú, féltékeny, felt?nési viszketegségben szenved és igyekszik imádókkal körülvenni magát, de még mindig jobb, mintha a kanjaival volna körülvéve és egy b?nbarlangot csinálna az Íziszb?l. Gyanítom a professzor közelr?l l?né fejbe egy Lügerrel csak a hatás kedvéért ha a Csábító felé csak kacsintani merne. Elég ennyi toxikus, meg a Faustus. Viszont azt a házat megérné egy kicsit fölhígítani. Ha egy kicsit többen képviselnék az Anyát benne, mindjárt h? volna a nevéhez. Sebaj, Shirley letaszítása lesz a következ? projektem. Sajnálnám, ha azt a remek salemi boszorkányok által alapított házat így tönkretenné valaki. Csak találjak valakit, aki vezesse."

-"Nézd, nekem senkim sincs, de van egy nagy örökségem, Crystalnak meg megintcsak nincs senkije és még piszkálták is, mert a hermetikus utat választotta. Otthon Salemben például még az elfek se hagytak neki nyugtot. Ha jól tudom addig, amíg valamelyiküknek hirtelen orvosra nem volt szüksége. Mindenesetre ha megint árulónak hívja valamelyik átkozott, akkor érdemes lesz föleleveníteni az emlékeket, de most úgy, hogy az illet?t a St. Marybe vigyék be. Szerinted mit szólna, ha egy átalakított elmegyógyintézetben kellene pár hónapot eltöltenie? Biztosan nem volna sok gyógyalvásban része. F?leg ha valamelyik feledékeny n?vér összecserélné az altatóját mondjuk pentothal misteriis-szel..." mosolyodik el Lexi valami olyan gonosz mosollyal, ami ha el?ször látnád, egyb?l meggy?zne téged arról, hogy egy toxikus veszett coyote sámánnal van dolgod. Ha jól sejted a kedvese elvesztése még idegesebbé, tüskésebbé tette, mint eddig volt. Gyakorlatilag ha hazamegy a ház vonzerejét biztosan vissza fogja vetni. F?leg ha fölismeri valaki aki látta náci uniformisban.

-"Oké, csak azt mondd meg, hogy mi három metálos gyalogos katona, két klasszikus zenét kedvel? pilóta, két régi diszkós rigó, egy punk tengerész, egy reggae-s ganjaszívó rasztasámán és mondjuk harminc techno-s programozó közös értékrendje és akkor még nem emlegettünk egy elf orvost, pár gót mágust és engem sem, nem beszélve rólad, Azumiról stb. stb.. Igen nagy fába vágtad a fejszéd, mert egy egyetemi házban ugyan alap ez valahol, de ha megnézed a Circle Grove-ot, akkor meglátod, hogy hová vezetnek a vegyes házak. Gyanítom még a Keisinger Ház is valahol egységes. Ha venném a fáradságot és körülnéznék, biztosan találnék valamiféle kapcsolatot köztük. Lehet, hogy barátok, vagy mondjuk együtt küzdöttek meg valamivel. Csak mert ott sem mindenki Keisinger és ott sem mindenki német."

-"A Faustust összefogja, hogy mindenki burzsuj, ezeknek nagy része poz?r, a többi meg tényleg sátánista és az, hogy hatástalanították azt a halom trágyát, amit a nyakukba zúdítottunk tévedésb?l. Meg persze a lázadás. Meg három er?s vezet?, Keisinger professzor, Weldon és az ügyvéd haverja, Wedgewood. Nameg az is, hogy mind szeretik a polgárpukkasztást. Ezen ne haragudj, de ezer buli sem fog segíteni az esetünkben. Épp ezen gondolkoztam egyébként is, hogy mi lehet az a közös, ami ezt a hirtelen mesterségesen fölfújt társaságot össze fogja fogni, mert hogy nekem nemigazán van hozzá gusztusom az biztos. A múltkori nácizás az pont elég volt. Pusztuljanak a barmok ha akarnak. Ha még egyszer lenáciznak akkor is fognak ha nem akarnak. Jeff biztosan nem fogja, mert most kapott a nyakába annyit, ami két emberölt?re elég neki megrágni. Azumi? Ne röhögtess. Ha ?t akarod, akkor fesd föl a fraktált a háztet?re. Köszönöm, a corporate bull... khm angolul sem kell, nemhogy japánul... Akkor viszont te maradnál, te viszont nyakig vagy a... mindenben. Akkor marad a k?kemény katonaság. Azt viszont most dobtuk el, ahogy a ház eredeti nevét is, mert ez bizony már velünk nem CTC Tech Ops. Úgyhogy most törhetjük a fejünket egy új és er?s image-en és eszerint kell sz?rni a lakókat, akkor is ha alig kapunk valakit. Kell az ember, azt értem, de olyan ember kell aki velünk és csak velünk akar tartani és nem azért mert cég, hú. A személyes kapocs a leger?sebb összetartó er?, a buli viszont csak föl fogja fújni a társaságot akiket aztán maximum szerz?déssel tudsz ott tartani."

-"Oké, mondom, lekéstem. Mindegy." legyint. "Semmi kedvem azzal dolgozni, akit majdnem megöltem, de megúszta. Szerintem mindketten elég jól értünk ahhoz, hogy hátba szúrjuk a másikat. Ha ? kap el, akkor nekem annyi, ha én kapom el akkor neki annyi. Szereztem egy ellenséget. Van elég, elfér közöttük." rándít vállat. "Macskát viszont semmi kedvem sarokba szorítani. Ha oda küldesz, magadnak is ártasz, neki is, nekem is. Sebaj, majd a következ? alkalmat megragadom. Ha tényleg kirakod a Willbeforce családot, maximum majd viszem én a boltot. Amúgy sem voltak túl nagy újságírói ambícióim."

-"Azt hittem Jeffnek Azumi kell, Azuminak meg Jeff. Elhárítottam az akadályt. A renraku meg maximum csak nézhetne utána, f?leg ha mondjuk Azumi onnantól amerikai állampolgár lenne, hogy összeházasodnak. Ha kinyíratják, akkor az diplomácia. Ha így történik, akkor Azumi is megkapta volna azt, amire vágyott. Mármint, hogy egy rendes amerikai állampolgár lehessen, nem pedig egy ultragazdag céges jelkép. Na mindegy, itt is mellé l?ttem. Bocsánat, de nem volt id?m elmagyarázni, hogy mit akarok, azok az átkozott ruszkik ugyanis MEGÖLTÉK A V?LEGÉNYEM. Mert biztos, hogy megölték. Ha megesküsznek rá, hogy nem, akkor is biztos vagyok benne, hogy az nem baleset volt." mondja Lexi és az utolsó mondatnál már könnyezni is látod. Legalább biztos vagy abban, hogy emberrel van dolgod. Ez talán az els? törés azon a vastag páncélzaton, amit eddig mutatott magából.

Csapat riadó!

More
12 years 11 months ago #4519 by TheElf
- A bulik amiket szervezünk tematikusak. A különlegességek és a nyomozás iránt érdekl?d? embereknek lesznek vonzóak. A katonák számára fontos lesz a nyomozás, hírszerzés. Ezzel a katonák közötti eddigi közös pont a feladat irányába tolódott el, de ez viszont [i:vas69ty5]bennünk[/i:vas69ty5] is közös, és a buli által vonzott emberekben is. Szerinted, ha lesz pénzdíjas nyomozós játékkal összekötött buli, az kit fog vonzani? A burzsuj barmot? Nem, mert ezen ? lesz a lúzer. De a kurvát sem fogja vonzani. Mert itt nehezebb a buliban összegabalyodni és csak a szexre koncentrálni. Szóval a buli kapcsán fontos az, hogy kik lesznek itt, és kik segítik megteremteni azt ami közös.

- Te döntésed, hogy mindig is ellenséges viszonyban akarsz-e lenni vele. Azt mondtad nincs senkid. Szerintem nem csak Crystalra számíthatsz hanem sok emberre a házból. De ett?l még úgy gondolom ideje inkább barátokat szerezni mint ellenségeket. A Wilbeforce családdal csak a sok gy?lölködés miatt toxikus Wilbeforce mama és az ? szelleme a baj, mert ahogy észreveszem radioaktív, és egyszer már valaki elrángatta t?le, abból is besugárzott blokk lett. Ez és a tény, hogy ? nem úgy volt együtt egy terroristával, hogy nem tudott róla, hanem az, hogy "emberi és keresztényi" kötelességének akarja tekinteni a Crystalhoz hasonló általa szörnyek tartottak elleni fellépést, és bizony az adományai könnyen eljutnak a terroristákhoz... Na az nem jó.

- Tényleg nagyon sajnálom ami történt, mind nagyon sajnáljuk és ezt szerettem volna mindenképpen elkerülni. Hiszen az a fontos, hogy ne csak Azuminak, de neked is meg legyen az esélyed a boldogságra. Mert mindegy, hogy önzetlenségb?l, vagy bizonyításból, de segíteni akartál. És amikor Miyazaki kisasszonnyal volt a konfliktusod, akkor is Crystal-t védted. Aki kevés emberhez köt?dik, annak még fontosabb az a pár valaki. De amúgy sem tesszük tönkre mindenki boldogságát, hogy egy embernek segítsünk. Még akkor sem, ha mindketten tudjuk, az az egyszer? amerikai élet sokkal nehezebben menne Azuminak, mint ? azt elképzeli. Ott ugyanis sokszor vannak nehéz és kemény választások. Te gondolom megtanultad, hogy amikor nincs, akkor mennyi mindenr?l lemondva tudsz elérni bármit is. Az egyetem sincs ingyen. Ha viszont te is ott vagy mellettünk, akkor mi is melletted vagyunk, és lehet a házban egy csomó barátod. Tudom, ez most nem vigasztal. De próbálj erre gondolni. Vannak dolgok amiket most nem illene kimondanom. De tudom, hogy te mindig gondolatolvasással próbálkozol, így az, hogy amit gondolok ki is mondom, el is magyarázom, hogy ne csak a felszínt lásd nem az "adding insult to injury" helyzet, hanem némi segítség. És szerintem, ha nem szólnék az bántana meg. Nem kicsit. Nagyon.

- És különben is, idétlenül hangzana, ha elkezdenélek vigasztalni. Nem vagyunk az egymás vállán síró Íziszes leszbipicsa típus. A jó kaja remélem kicsit vigasztal. Az is, hogy tudod mi az ami megmaradt neked. Nem csak Crystal. De akit nem tudsz felhívni, de igazán jól ismertél, attól akkor is kérhetsz tanácsot, akkor is támasz neked, ha már elment, ha nem tudod elérni. Megvan a tudásod, és megvan az, hogy tudod értékelni, félteni azt aki itt van neked. És talán megtanultad azt, hogy mindig kell a kockázatokat mérlegelni. Eddig okom volt félteni. Mert belementél olyan dolgokba ami téged vagy mást is bajba sodor. Eddig se nagyon hívhattad, eddig se nagyon találkozhattál vele. De ha nem volt elérhet?, akkor is melletted volt. És együtt értétek el a dolgokat.

- Vannak akik az ?sök szellemeit érik el totemként. És mindenki, a barátod is, ott van a metasíkokon. Már tudjuk, hogy a halál után is van valami. Én nem tudok az asztrális síkra sem átjutni. A metasíkokra is Anna visz át. De azt tudom, hogy ahogy sok sámán meg tudja idézni az elhunytak szellemét, úgy te is tudsz találkozni a metasíkokon a barátod szellemével, is ide is tudod hívni. Tudom, nem pótolja ez azokat a perceket, órákat amikor együtt voltatok. De azt is tudom, bármikor kutatsz, bármit csinál, ott van melletted. És amikor téged választott, tudta mennyire vagy felel?tlen. És azzal, hogy ezt a kockázatot felvállalta, azt adta neked, hogy amikor legközelebb óvatosabb leszel, túlélsz, és amilyen tehetséges vagy, ezzel tudod elérni, hogy legyen Nobel díjad. Amiben egy kicsit ? is benne van. Immár nem egy telefonhívásnyira, hanem egy asztrális küldetésnyire van t?led. De valahogy ide is lehet hívni. De ha nincs itt, nem is keresed fel a metasíkokon, nem akarsz hinni, nem akarsz ezért mosolyogni, akkor is itt van veled, bárhányszor felismered a veszélyt, mert ebb?l már tanultál. Ezek a vesztességek tesznek minket bölccsé, feln?tté, még akkor is, ha borzasztóan nagy az ár. Ez az amit joggal hiányolsz akár Azumiból is.

- És igen valószín?nek tartottam a Brainlock ügyben, hogy ha ehhez rosszul nyúlunk hozzá azt sokan megtorolhatják, rajtunk vagy a barátainkon. Akár a Renraku, akár a hasonló technológiához hozzányúló oroszok, és ha rajtam nem is, de sokakon akár a Lone Star. Ugyanis aki le tudja szedni az érti a titkok m?ködését, át tudja adni a konkurenciának, nincs benne a körben akivel együttm?ködnek. Hiszen a Brainlock leszedésével pont ellenük teszünk. Itt pedig túl nagy pénzr?l van szó. És még több hatalomról. A Lone Star els? emberével beszéltem, hogy le kellene szedni a Brainlockot. És azt láttam ezt túl kockázatosnak ítéli meg. Nem hagynák békén Azumit, nem hagynának békén téged sem, és nem hagynák békén miattad Crystalt sem. S?t a szeretteidet sem. És féltem, hogy akár az oroszokhoz, akár máshoz nyúlsz azt megtorolják. [i:vas69ty5]Sajnos[/i:vas69ty5] igazam lett. A seregben nem azért van a hatalom légköre, a hierarchia, mert vicces, vagy szeretjük. Azért, mert [i:vas69ty5]van aki megtanulta ezeket mérlegelni.[/i:vas69ty5] Akár a saját kárán, akár másén. És ezért oda tud figyelni a kockázatokra, a következményekre, és ezt mindenki a [i:vas69ty5]saját érdekében[/i:vas69ty5] tiszteli.

- A Laser tag vicces. De a gyalogságnál leméri, ki és mennyire is jó a harci helyzetek felmérésében, ki a tapasztaltabb, kire kell hallgatni. De figyeld meg, ha felveszem a díszegyenruhát, megnézik mikor melyik kitüntetést kaptam, akkor azt a tapasztalatot is pont így tekintik. Azt, hogy Azumiék egymásnak kellenek azt jól tudtad. A házasság viszont nem tesz senkit amerikai állampolgárrá azonnal, lehet?vé teszi a bevándorlást, de még a kiadatástól sem véd meg, ha valami céges törvény megsértésével vádolják Azumit. Márpedig a Renraku ennél el?bb lépett volna. De kés?bb is elég azt mondani, a beültetéseket Azumi szerz?dést szegve használja, sikkasztott. Csak kiadatást kérnek, és csak börtön lesz. Ott pedig Azumi tudja mit várnak t?le.

- Ha ezek mellett elkapnak téged is, Crystalt is, és mindenkit aki fontos neked, az katasztrófa. Én ezt a forgatókönyvet is mérlegeltem. A Renraku [i:vas69ty5]hatalmas [/i:vas69ty5]cég, és az ottani vezet?kkel belekezdeni egy politikai sakkjátszmába akkor is kemény kihívás, ha mindkét fél szeret sakkozni, és mindkét félnek a konszenzus, egy középen lév? megoldás az ideális. Ha megtanulják jobb az, ha Azumi választ, PR szempontból is, és Jeff felépíthet? olyan szintre, hogy a Renraku számára ideális választás legyen. Ehhez is kell egy cég ahol Jeff is vezet? lesz. Ebben a cégben sok kutatóra van szükség. És igen, ez a cég kereskedhet majd mágikus dolgokkal is. Tehetséges diák vagy, és szerintem Jeff is, Azumi is, én is azt mondom, te is mellettünk álltál, mi is melletted állunk. Ha az a cég, az ottani labor, az ott megalapítható mágikus társaság nobel díjat ér? kutatásokhoz is segíthet téged, akkor viszont nem foglak egy Inside View szint? szennylaphoz, vagy egy helyi bolthoz szám?zni, anélkül, hogy felajánlanám neked a jobb lehet?séget. Ha persze önálló akarsz lenni, akkor lehet a bolt is a tiéd.

- A házban nem mindenki katona. Nem lesz katonai kiképzés. De ett?l még tény az, hogy össze tartozunk. Nem vagy egyedül, mert ott állunk melletted, és azok mellett is akik jót tesznek velünk és mellénk álltak. Ez a közös a házban. És ez a közös értékrend az ami miatt Miyazaki Azumi-ra is vigyázunk. Mert bár lehet, hogy amikor a macskája kedvességb?l megosztotta velünk a zsákmányt, az Crystalnak nem tetszett, de ett?l még azt jelenti ? is, az a macska is tör?dik velünk. A házba lehet, hogy kicsit tüskésen jöttél be, lehet, hogy ezt összekötik az egyenruhás kalanddal és gúnyolnak kicsit miatta. De az is tény, hogy itt már nem vagy egyedül.

- És képzeld, Crystal és Miyazaki Azumi között sincs konfliktus, így Crystalt sem tesszük ki Macska vagy a Keisinger ház haragjának. Ugyanis az ifjú hölgy Keisinger Otto barátn?je. De a professzor felesége a "jövend?belije" szót használja. Persze amíg pár dolgot nem sikerült tisztázni, hogy ki merre is befolyásolja Otto-t addig volt ott konfliktus. Azumi most békében van, és a kórházban a professzor is meglátogatta. Szerintem magától. El?tte persze volt, hogy az ifjú hölgy kicsit meg lett tépve, és ekkor Crystal készített neki ruhát. A helyzet kicsit mulatságosra sikeredett. De szerintem neked is van esélyed arra, hogy rendezd vele a viszonyodat, és ha rám hallgatsz nem éri meg ott ellenséget szerezni ahol barátot is szerezhetnél.

(Ha kell képzettséget is használok. A szép új képességeim viszont automatikusak)

More
12 years 11 months ago #4520 by TheElf
Dobások kapcsán:

[roll0] (tárgyalás + bónusz kockák. Ha a sok tárgyalás miatt fejl?dhetett a skill is mert eltelt gyakorlási id?, akkor az +1 kocka lenne)

Ha kell újradobást venni az is megy.

More
12 years 11 months ago #4521 by TheElf
(Sikertelenek újradobása, karmából)

[roll0]

Time to create page: 0.256 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.